Beton amprentat

Este un material pe bază de ciment, agregate selecţionate şi pigmenţi din care se pot obţine pardoseli de înaltă calitate, cu o suprafaţă durabilă de diverse colori, modele, forme și texturi (ardezie, pavaje, placi ceramice .. )

Grosimea stratului de beton amprentat poate varia în funcţie de teren, armătura cu plasă din oţel sudat şi fibrele de polipropilenă (elemente folosite la prevenirea fisurilor)

Odată turnat, betonul este colorat, întărit cu siliciu și quarț și apoi amprentat cu variate forme și texturi (piatra cubică, hexagonală, piatră naturală, lemn, etc)
Pentru a vă face o idee mai bună despre formele şi texturile folosite vă rugăm accesaţi albumul nostru de lucrari.
Pavajele din beton amprentat se pot folosi atât în interior cât şi în exterior, sunt fără întreţinere şi oferă un plus de frumuseţe grădinii dumneavoastră.

PROCES DE EXECUȚIE
Pregătirea suprafeţei, adăugarea de beton, nivelarea, aplicare culoare, adăugare praf antilipire, folosirea matriţelor dorite de client(formă şi textură), curaţarea cu apă sub presiune, aplicarea de substanţă acrilică.

Obligaţiile noastre sunt de a minimiza timpul de lucru în zonele alocate şi de a asigura siguranţa acestora.
Suntem gata să vă răspundem la orice fel de întrebări fără obligaţii. Tot ce trebuie să faceţi este să ne sunaţi la numărul de pe ecran sau să ne trimiteţi un mail folosind formularul nostru din pagina de contact.

Comments are closed